Testele au confirmat, luni seara, faptul ca cele peste 50 de pliculete gasite in apartamentul actorului Philip Seymour Hoffman, decedat duminica, contineau intr-adevar heroina, iar autoritatile newyorkeze au efectuat deja autopsia starului, fara a comunica insa rezultatele acesteia.

Actorul american, unul dintre cei mai respectati din generatia sa, a fost gasit decedat duminica, la varsta de 46 de ani, cu un ac de seringa infipt in bratul stang, in baia apartamentului sau din cartierul newyorkez Greenwich Village.

Presa americana afirma ca peste 50 de pliculete, dintre care unele contineau heroina, au fost gasite in apartamentul starului. Politia nu a confirmat aceasta cifra - in timp ce BBC afirma ca 70 astfel de pliculete au fost gasite in apartamentul actorului -, insa a declarat ca "testele preliminare" au confirmat faptul ca drogul gasit la fata locului era intr-adevar heroina, scrie MEDIAFAX.

Autopsia a fost efectuata in cursul zilei de luni. "Examinarea este in curs", a declarat luni seara purtatorul de cuvant al Biroului de medicina legala din New York. "Nu vom da publicitatii alte informatii in aceasta seara", a adaugat aceeasi sursa.

Potrivit site-ului contactmusic.com, rezultatele preliminare ale autopsiei vor fi comunicate in cursul zilei de marti.

Politia a initiat deja o ancheta si il cauta pe furnizorul de droguri, in conditiile in care cateva zeci de decese au fost atribuite in ultimele saptamani unui amestec de heroina cu un analgezic puternic, Fentanil, in nord-estul Statelor Unite. Traficul cu acest drog a cunoscut o recrudescenta importanta, potrivit autoritatilor americane.

Anchetatorii americani analizeaza, totodata, imaginile captate de una dintre camerele de supraveghere de la o banca de la care Philip Seymour Hoffman a retras, sambata seara, o suma importanta de bani. Un martor l-ar fi vazut apoi pe actor in timp ce acesta discuta cu doi barbati. Actorul parea ca nu se simtea deloc bine in acele momente, potrivit acelui martor, citat de postul de televiziune Fox.

Citeste si:
Un traficant din Capitală a aruncat un rucsac plin cu heroină spre...
SURSE: Un traficant din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.