"Kings On Ice Olympic Gala" il va readuce in fata publicului din Romania pe multiplul campion mondial Evgeni Plushenko pe 5 aprilie 2014 la Sala Polivalenta.
Alaturi de campionii olimpici, mondiali si europeni en titre, direct de pe podiumul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, in Capitala se va afla nimeni altul decat "regele ghetii" Evgeni Plushenko, care va prezenta, in premiera pentru publicul din Romania, o compilatie a celor mai bune momente de patinaj din cariera.

"Voi prezenta un program special si unic creionat in jurul unei idei nemaiintalnite in patinajul artistic. Spectacolul va fi o antologie a celor mai bune momente din cariera unde fiecare spectator va regasi un Plushenko preferat, fie cel din «Scheherazade», Nijinsky, «The Godfather», «Tosca Fantasy» si «Tango Roxanne»", a declarat patinatorul rus.
feri publicului un show de neuitat, o retrospectiva emotionanta a pieselor ce au cucerit milioane de ascultatori din toate colturile lumii.

Kings On Ice Olympic Gala" va avea loc pe 5 aprilie 2014, la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar biletele vor fi disponibile incepand de vineri, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la preturi cuprinse intre 120 si 400 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.