Sotia actorului american Ron Ely, cunoscut in special pentru rolul lui Tarzan in cateva productii din anii '60, a fost ucisa prin injunghiere de fiul lor, care apoi a fost la randul sau ucis de politie in resedinta lor californiana, informeaza joi AFP.

Politisti din Santa Barbara au intervenit marti seara in luxoasa resedinta a familiei Ely, dupa ce au primit un apel de urgenta in care era invocata declansarea unui scandal in aceasta familie. In interiorul vilei ei au descoperit corpul neinsufletit al lui Valerie Lundeen Ely, 62 de ani, care prezenta "multiple plagi prin injunghiere cu o arma alba".

Suspectul, Cameron Ely, 30 de ani, fiul victimei, a fost ucis apoi de catre politisti.

"Agentii au perchezitionat resedinta si imprejurimile in cautarea lui Cameron Ely", conform unui comunicat al biroului serifului local. "Suspectul a fost localizat in afara casei si pentru ca reprezenta un pericol, cei patru agenti au tras asupra sa cu armele din dotare, ranindu-l mortal", conform comunicatului.

Ron Ely, in varsta de 81 de ani, a fost dus la spital de politie din motive de precautie, dar a plecat dupa un control de rutina. Actorul cu fizic impozant (1,93 m) l-a interpretat pe Tarzan in seria hollywoodiana din anii '60. El s-a casatorit cu Valerie Lundeen, fosta Miss Florida, si aveau impreuna trei copii.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.