Fiica lui Michael Jackson, Paris, a sustinut ca nu este rolul ei sa isi apere public tatal impotriva acuzatiilor de abuz, informeaza BBC.

Tanara, in varsta de 20 de ani, a rupt tacerea la o saptamana dupa difuzarea documentarului "Leaving Neverland", in care doi barbati il acuza pe fostul rege al pop-ului ca i-ar fi abuzat sexual cand erau copii.

"Nu pot spune nimic ceea ce nu a fost spus deja in ceea ce priveste apararea", a scris modelul pe Twitter, adaugand ca sustine eforturile familiei sale pentru a-i pastra lui Michael numele nepatat, informeaza Agerpres.

Paris s-a decis sa vorbeasca dupa ce a fost urmarita de paparazzi joi in New Orleans.

Un fan i-a sugerat ca a fost urmarita deoarece oamenii doresc sa auda opiniile sale despre "Leaving Neverland".

In replica, ea a laudat eforturile varului sau Taj Jackson, care a condus o campanie mediatica impotriva documentarului si strange fonduri pentru un film care sa sustina cauza starului.

"Taj face o treaba perfecta", a declarat Paris. "Eu il sustin, dar nu acesta este rolul meu", a adaugat ea.

Paris, a doua ca varsta dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson, ii sfatuise anterior pe fanii starului sa "relaxeze" si "sa fumeze niste iarba", in loc sa se supere din cauza acuzatiilor care-l vizeaza pe idolul lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.