Actrita Winona Ryder, care joaca alaturi de Keanu Reeves in comedia romantica ''Destination Wedding'', ce va fi lansata la sfarsitul lunii august, si-a adus aminte de un episod de la o alta filmare alaturi de Keanu, desfasurata in Romania, pentru superproductia "Dracula", in care a fost casatorita religios cu acesta de un preot ortodox roman, informeaza EW.com.

Serviciul religios a fost sustinut pentru filmarile la "Dracula", dar ritualul cununiei a fost complet, iar din acest punct de vedere Keanu si Winona sunt deja sot si sotie.

Cu ocazia promovarii noului film in care joaca alaturi de Reeves, "Destination Wedding", actrita americana a dezvaluit pentru EW ca este posibil ca dragostea lor de pe marele ecran sa se fi concretizat prin casatorie fara ca ei sa-si dea seama, pentru ca preotul care i-a cununat in film nu era un actor.

"Noi chiar ne-am casatorit in 'Dracula'. Nu, jur, am impresia ca ne-am casatorit in viata reala. In acea scena, Francis Ford Coppola a folosit un preot roman adevarat. Noi am filmat si el a facut tot ce trebuia facut. Asa ca eu cred ca suntem casatoriti", a declarat Winona Ryder, potrivit Agerpres.

De fata, Reeves a intrat in jocul colegei lui si a intrebat: "Am spus 'da'?", la care Ryder i-a confirmat. "Nu iti amintesti? Era de Valentine's Day".

"O, Doamne! Suntem casatoriti", a concluzionat apoi actorul.

"Destination Wedding", o comedie romantica in care cei doi interpreteaza rolurile unor invitati la nunta mizantropi, intra in cinematografe pe 31 august.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.