Jucatoarea de tenis Serena Williams, 36 de ani, s-a casatorit, joi, cu Alexis Ohanian, 34 de ani, co-fondator al retelei Reddit, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Contemporary Arts Center din New Orleans.

La nunta care a costa peste un milion de dolari si care a avut ca tema Beauty and the Beast (Frumoasa si bestia) au fost invitate 250 de persoane. Printre acestea s-au numarat Beyonce, Kim Kardashian, Ciara si Eva Longoria. Dintre jucatoarele de tenis, Caroline Wozniacki a fost prezenta, insotita de logodnicul ei, baschetbalistul David Lee. Venus Williams a fost si ea la nunta surorii sale.

Serena Williams a devenit mama la 1 septembrie, cand a dat nastere unei fetite, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era insarcinata cand a castigat Australian Open, la inceputul acestui an.

Serena si Alexis s-au cunoscut in mai 2015, la Roma si s-au logodit in decembrie 2016, tot la hotelul din capitala Italiei unde s-au intalnit prima data.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.