Doua grupuri de suporteri, unii care il sustineau pe Hagi si altii care erau impotriva antrenorului roman, s-au batut, luni seara, in fata clubului Galatasaray

Dupa ce luni dimineata i-a acuzat in termeni deosebit de duri pe cei din conducerea clubului Galatasaray, spre seara, Gheorghe Hagi a cerut scuze conducerii pentru cele declarate. "Le cer scuze presedintelui clubului si membrilor consiliului de conducere pentru ca i-am suparat prin declaratiile mele. Insa, dupa cum am spus inca din prima mea zi aici, singurul nostru scop este sa ne continuam lupta in campionat si sa castigam titlul la finalul sezonului. Toate eforturile noastre vor fi focalizate in directia castigarii titlului. In familie se mai intampla astfel de lucruri, insa cu totii muncim pentru binele clubului Galatasaray", a precizat Hagi.

Declaratia lui Hagi survine dupa ce, luni seara, romanul a avut o intrevedere de sase ore cu conducerea clubului Galatasaray. Cotidianul "Hurriyet" a relatat ieri ce a facut conducerea clubului Galatasaray de la conferinta de presa a lui Hagi si pana cand tehnicianul si-a cerut scuze. Jurnalul a scris ca, imediat dupa conferinta de presa, presedintele clubului, Ozhan Canaydin, s-a intalnit cu vicepresedintele gruparii, Ergun Gursoy, si impreuna au facut o analiza a situatiei create.

"Apoi, a urmat sedinta consiliului de conducere, unde cativa oficiali au cerut ca Hagi sa fie demis imediat. Acest lucru a fost insa refuzat de catre Ozhan Canaydin", noteaza "Hurriyet". Potrivit site-ului ajansspor.com, conducerea clubului a decis ca Hagi ca ramana in functia de antrenor principal, in urma sedintei de la sediul clubului. Vicepresedintele lui Galatasaray, Turgay Kiran, a declarat insa ca Hagi a fost convocat pentru a discuta chestiuni legate de echipa si nu pentru a se analiza o eventuala demitere a tehnicianului roman. "La conferinta de presa unele lucruri au fost intelese gresit. Hagi a recunoscut ca a gresit si si-a cerut scuze in fata consiliului de conducere si in fata presedintelui. Ne continuam colaborarea cu Hagi in vederea mentinerii pe drumul pentru castigarea titlului", a spus Kiran.

Publicatia "Sabah" scrie ca Ozhan Canaydin i-a cerut lui Hagi, in sedinta de club, sa nu-l mai foloseasca pe Ovidiu Petre in meciurile pe care Galatasaray le va disputa pana la finalul sezonului. Jurnalul mai sus amintit mentioneaza ca, in timpul sedintei, a avut loc un conflict intre doua grupuri de suporteri, in fata sediului clubului. "Un grup de suporteri a venit, in timpul sedintei, in fata clubului si a inceput sa scandeze sloganuri in favoarea lui Hagi. Grupul a strigat "I love you Hagi" si a aratat astfel conducerii clubului ca il sustine pe antrenorul roman. La scurt timp, un alt grup s-a apropiat si a inceput sa ii bata pe cei care scandau in favoarea lui Hagi", noteaza Sabah, care considera ciudat faptul ca acest al doilea grup a venit la zece minute dupa ce Ergun Gursoy s-a apropiat de fereastra, a vazut suporterii de afara si a sunat pe cineva de pe telefonul mobil.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.