Afla care este echipa italiana care l-a achizitionat pe Torje si in cine isi pun dinamovistii sperante pentru a acoperi golul lasat de ex-timisorean.

Mijlocasul Gabriel Torje a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea italiana Udinese pentru suma de cinci milioane de euro, informeaza MEDIAFAX.

Doi reprezentanti ai clubului Udinese au fost prezenti la meciul cu Sportul Studentesc, castigat de Dinamo, scor 2-0, plecand apoi alaturi de presedintele executiv al dinamovistilor, Cristian Borcea pentru a parafa transferul mijlocasului.

Gabriel Torje, cu noua selectii in nationala Romaniei, a fost achizitionat de Dinamo in 2008 pentru doua milioane de euro.

In varsta de 21 de ani, Torje ar putea evolua cu Udinese in grupele Ligii Campionilor, in cazul in care italienii trec de Arsenal Londra, in play-off-ul competitiei. In tur, englezii s-au impus cu scorul de 1-0.

  • Goga, noul Torje?

Oficialii dinamovisti nu au stat degeaba in acest weekend, si l-au achizitionat pe fotbalistul timisorean Dorin Goga, potrivit prosport.ro .

Acesta va ajunge cel mai probabil in "Groapa" la finalul saptamanii, atunci cand Torje va parasi Dinamo pentru a pleca in Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.