Gimnastele Sandra Izbasa si Diana Chelaru au castigat medalia de aur, respectiv pe cea de argint, duminica, in finala de la sol, la Campionatele Europene de la Berlin.

Sandra Izbasa a intrat a cincea in finala, fiind notata cu 14.500, in timp ce Diana Chelaru a fost penultima, exercitiul sau fiind apreciat cu nota 14.475. Izbasa a castigat aurul european, iar Chelaru a devenit vicecampioana.

Pe podium a mai urcat gimnasta Yulia Belokobylskaya (Rusia, 14.450, medalie de bronz).

Tot duminica Flavius Koczi a ocupat locul patru in finala la sarituri, dupa ce a castigat doua medalii anterior: vineri, pe cea de argint la individual compus, iar sambata, pe cea de aur la sol, scrie MEDIAFAX.

Fetele au castigat la randul lor doua medalii, prin Amelia Racea - bronz la individual compus, respectiv aur la sarituri, prin Sandra Izbasa.

  • Romania a incheiat participarea la CE de la Berlin cu un bilant de sase medalii, in conditiile in care obiectivul FR Gimnastica a fost de cucerire a 1-2 medalii.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.