Ministrul Transporturilor si Infrastructurii crede ca Romania poate organiza, dupa modelul Polonia-Ucraina, un Campionat European de fotbal.

"Ideea de a lansa o candidatura comuna cu Ungaria sau Bulgaria pentru a organiza Campionat European de Fotbal merita atentie. Eu cred ca Romania poate demara acest proiect, mai ales ca am inceput sa finalizam mai multe autostrazi din tara noastra si in cativa ani infrastuctura din Romania va fi suficient de bine dezvoltata", a spus Anca Boagiu, citata de Romania Libera.

Boagiu sustine ca acest proiect ar trebui sa fie dezvoltat pe termen lung, indiferent de culoarea politica a viitorului ministrul al Transporturilor si Infrastructurii.

"Nimeni, indiferent de culoarea politica nu isi va permite sa puna piedici in calea unui proiect de asemenea amploare ca organizarea Campionatului European de Fotbal", a declarat Boagiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.