Pugilistul Lucian Bute, care isi va apara in luna martie titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a declarat ca in meciul ce urmeaza va intalni cel mai bun adversar, pe irlandezul Brian Magee.
"Este un tip inteligent, care stie box. Are multa experienta, loveste cu ambele brate, apreciaza bine distanta si pune presiune. Stilul sau seamana putin cu al meu. Uneori se deplaseaza, alteori este agresiv. Este foarte periculos ca pugilist. Am inaintea mea cel mai bun adversar. Brian Magee are incredere in el. A declarat de mai multe ori ca vine a Montreal pentru a face totul ca sa castige centura de campion mondial", a spus Bute, potrivit MEDIAFAX.

Campionul mondial la supermijlocie, versiunea IBF, romanul Lucian Bute isi va pune centura in joc pentru a saptea oara pe 19 martie, intr-o gala ce va avea loc la Bell Centre in Montreal, unde il va intalni pe irlandezul Brian Magee.

  • Magee, in varsta de 35 de ani, a disputat 38 de partide in cariera, reusind sa castige 34 (24 prin KO), pierzand trei si remizand o data. Brian Magee este pe locul 1 la WBA, pe 2 la WBC si pe 8 la IBF.
  • Bute, 27 de victorii din tot atatea partide, dintre care 22 de KO, Bute va boxa pentru a treia oara la profesionisti impotriva unui pugilist european, dupa rusul Sergei Tatevosyan si danezul Lolenga Mock.

Lucian Bute a castigat titlul mondial in versiunea IBF la 19 octombrie 2007, dupa ce l-a invins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reusit sa-si apere cu succes centura in alte sase randuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.