Clinica Second Opinion, lansata oficial in cadrul conferintei de presa de marti, ofera pacientilor servicii complete de investigatie si evaluare medicala precum si posibilitatea ca acestia sa isi trateze afectiunile in Herzliya Medical Center din Israel.

Raluca Sandu a declarat ca motivul infiintarii clinicii Second Opinion l-a reprezentat suferinta provocata de cancer tatalui sau, presedintele FRF, Mircea Sandu, in conditiile in care mama sa a decedat in urma cu 15 ani de aceeasi boala, scrie MEDIAFAX.

"Traind langa el (n.r. - Mircea Sandu) fiecare pas, este greu de spus in cuvinte ce am trait, pentru ca mi-am pierdut mama tot de cancer acum 15 ani. Boala a fost aceeasi, vremurile sunt altele, iar medicina evolueaza, se gasesc alte tratamente, alte conditii. Ii multumesc lui Dumnezeu ca a scapat (n.r. - Mircea Sandu), pentru ca a fost la un pas de moarte. Dar totodata este o dovada ca in ziua de azi cancerul nu mai inseamna o condamnare la moarte. In momentul in care tatal meu a aflat ca are cancer, doctorul de aici i-a spus ca cel mai bun tratament este avionul. Iar pentru mine a fost un soc. Ala a fost punctul de plecare. De la experienta neplacuta prin care a trecut tatal meu a plecat ideea acestui proiect. Problema de sanatate severa prin care a trecut tatal meu si care a avut un final fericit, este motivul principal datorita caruia acest proiect Second Opinion a fost conceput. Este un proiect de suflet care m-a bucurat enorm in momentul in care a devenit realitate", a spus fosta jucatoare de tenis.

Raluca Sandu, unul dintre initiatorii acestui proiect, a mentionat ca investitiile in clinica Second Opinion se vor ridica in final la aproximativ 250.000 de euro.

"Investitiile continua in aceasta clinica pentru ca inca se achizitioneaza echipamente medicale, chiar si o ambulanta pentru a putea oferi servicii de urgenta. Cred ca investitia va ajunge undeva la aproximativ 250.000 de euro, dar inca se deruleaza. Chiar daca astazi este lansarea oficiala, clinica este deschisa de doua luni si am ajuns din pacate sa avem pacienti zilnic. Spun din pacate pentru ca majoritatea sunt cazuri de cancer, probabil 70-80 la suta. Sunt si cazuri de copii si e greu. E un domeniu in care e greu sa ai numai satisfactii si impliniri. Dar speram sa putem face un bine si sa ajutam", a adaugat Raluca Sandu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.