Pugilistul Adrian Diaconu va boxa pe 11 decembrie cu boxerul canadian Jean Pascal, in meciul revansa in care romanul va incerca sa recastige titlul mondial WBC la categoria semigrea, se arata intr-un comunicat al Interbox, remis agentiei NewsIn.
Meciul are loc dupa ce Jean Pascal a castigat titlul mondial WBC pe 19 iunie, cand l-a invins la puncte pe Adrian Diaconu. Intre timp, Pascal si-a pus centura in joc in luna septembrie, cand l-a invins pe italianul Silvio Branco, in timp ce Adrian Diaconu nu a mai boxat deloc, pregatindu-se pentru aceasta revansa, scrie NewsIn.

Gala in cadrul careia va avea loc acest meci va avea loc Montreal Bell Centre.

Adrian Diaconu va merge in Florida, unde se antreneaza si campionul mondial IBF, Lucian Bute, pentru meciul cu Andrade din 28 noiembrie. La 20 octombrie va avea loc o conferinta de presa la care vor fi prezenti atat Pascal, cat si Diaconu, si in care vor fi oferite mai multe detalii legate de meci.

Adrian Diaconu a cucerit la 19 aprilie 2008, la Bucuresti, titlul mondial interimar la categoria semigrea a versiunii WBC, dupa ce l-a invins la puncte pe americanul Chris Henry. Intr-un alt meci, pugilistul american Chad Dawson s-a impus la puncte in fata lui Glen Johnson, la 13 aprilie, si si-a pastrat titlul mondial WBC la categoria semigrea, pe care urma sa si-l apere in fata romanului Adrian Diaconu. Dawson a refuzat sa boxeze cu romanul si astfel Diaconu a devenit campion mondial WBC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.