Tenismena belgiana Justine Henin a anuntat, marti, ca va participa din nou in turneele profesioniste, dupa ce in mai 2008 si-a anuntat retragerea din activitate, pe cand era lider mondial in clasamentul WTA, informeaza AFP.
"Sunt foarte fericita si profund miscata de faptul ca pot sa imi anunt revenirea in circuit intr-un timp atat de scurt. Este suprinzator, deoarece, in mai 2008, am vrut sa pun capat definitiv carierei mele. A urmat o lunga perioada de cautari, iar in ultima vreme am simtit ca s-a reaprins o flacara interioara", a spus Henin, care a precizat ca intentioneaza sa revina in competitii in ianuarie 2010.

Sportiva in varsta de 27 de ani a debutat in circuitul profesionist in 1999 si are in palmares 7 titluri de Grand Slam, dintre care patru cucerite la Roland Garros, informeaza NewsIn.

Altfel, in acest an a revenit in teren dupa doi ani de pauza si conationala lui Henin, Kim Clijsters, care in aceasta luna s-a impus la turneul US Open.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.