Sport 23 Iulie 2009 15:09
Fundasul lui LA Lakers, Kobe Bryant, a declarat ca isi doreste sa ramana pana la finalul carierei sale profesioniste la noua campioana din NBA si a precizat ca nu este interesat de meseria de antrenor, informeaza AFP.
"Vreau sa raman la Lakers pentru tot restul carierei mele. Pur si simplu nu pot sa imi imaginez ca as putea juca in alta parte. Daca ma voi apuca de antrenorat? In niciun caz", a spus baschetbalistul in varsta de 30 de ani, potrivit NewsIn.

Bryant, desemnat MVP-ul finalei pe care echipa sa a castigat-o in acest an in dauna lui Orlando Magic, mai are inca doi ani de contract cu actuala sa echipa. Fundasul a evoluat intreaga sa cariera numai pentru LA Lakers, alaturi de care a cucerit patru titluri de campion in NBA.

Altfel, in 2009, publicatia americana Forbes l-a plasat pe Kobe Bryant, care are venituri anuale de aproximativ 40 de milioane de euro, pe locul doi in topul celor mai bine platiti sportivi ai planetei, dupa jucatorul de golf Tiger Woods.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.