Top 10 al celor mai valorosi jucatori incepe cu Cristiano Ronaldo, se incheie cu Essien si contine cinci jucatori proveniti de la campioana europeana, Spania.

Piata transferurilor incepe deja sa se miste si, dincolo de mutarile mai mult sau mai putin asteptate ale fotbalistilor, este de urmarit care vor fi sumele de transfer platite de cluburi, in contextul crizei globale.

Premier League, campionatul care da masura valorii sportive si financiare a jucatorilor, freamata mai putin decat in precedentele sezoane, marile grupari, precum Chelsea, Manchester United sau Liverpool, preferand deocamdata expectativa.

Singura care pare sa dispuna de un buget nelimitat este Manchester City, grupare intrata acum trei luni pe mana seicului arab Mansour bin Zayed al-Nahyan, a carui avere este estimata la 33 miliarde de lire sterline (detine si 16,3% din banca Barclays, sponsorul oficial al Premier League).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.