Atacantul Didier Drogba a afirmat ca actualul antrenor al lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari, a fost persoana care in vara l-a convins sa ramana la formatia britanica, desi el intentiona sa plece la alt club, informeaza NewsIn

Drogba a fost nemultumit dupa plecare lui Jose Mourinho si a vrut sa se transfere la alta echipa, dar antrenorul Scolari, care a preluat functia dupa EURO 2008, l-a convins sa ramana. "Scolari este acel gen de antrenor care este foarte apropiat de jucatori, la fel ca si Mourinho. Imi place acest lucru, pentru ca este mult mai confortabil. Am discutat cu el si a demonstrat ca el vrea ca eu sa raman, iar pana la urma m-a convins. M-am gandit mult toata vara, iar sansele sa plec erau destul de mari, dar cred ca inca mai am ceva de demonstrat la Chelsea", a declarat Didier Drogba.

Atacantul a mai spus ca una dintre cele mai mari dezamagiri ale sale a fost pierderea finalei Ligii Campionilor in fata lui Manchester United. "Este o amintire dureroasa pentru toti jucatorii. Aveam cupa atat de aproape, dar acum trebuie sa ne concentram sa ajungem din nou pana in finala. La Moscova, Chelsea a fost mai buna si nu trebuia sa se ajunga la penalty-uri. Trebuia sa castigam, dar acum Scolari a reusit sa faca multe lucruri bune pentru echipa. Atmosfera este diferita fata de cea cand antrena Avram Grant", a mai afirmat ivorianul.

Altfel, antrenorul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari, a afirmat ca pentru meciul cu CFR Cluj din Liga Campionilor nu stie daca ii va putea folosi pe Joe Cole si Salomon Kalou. Primul a ratat meciul de sambata cu Stoke City, castigat cu 2-0, iar Kalou a fost inlocuit la pauza. Chelsea nu va putea conta in meciul de miercuri nici pe Deco si Ricardo Carvalho.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.