Analia Selis va canta in deschiderea concertului pe care Juanes il va sustine pe 3 septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Propunerea a venit din partea managementului lui Juanes, dupa ce activitatea muzicala a Analiei Selis din ultima perioada a atras atentia celor implicasi in proiect.

"Pentru mine este cel mai important concert de pana acum. Juanes este un artist pe care il stiu de mult timp, stiu ce canta, ce compune, si cunosc discografia sa. El este atat de important ca si Shakira in toata America Latina. Inca nu imi vine sa cred ca voi canta in deschiderea concertului sau", spune Analia Selis, cu precizarea ca recitalul ei si al trupei sale - Tudor Parghel la tobe, Gilberto Ortega la percutie, Costin Bodea la clape, Ionut Serban la chitara bass, Gabi Brosteanu la chitara si Laura Gherescu la backing vocals - va dura 30 de minute.

Artist polivalent, Juanes este cantaret, chitarist, producator, compozitor si autor pentru toate cantecele sale. Pana in prezent artistul a scos pe piata 4 albume solo, printre care "Fijate Bien", "Un Dia Normal", "Mi sangre" si "La Vida... Es Un Ratico" ( "The Life is a Moment"), din al carui turneu de promovare face parte si concertul de la Sala Polivalenta din aceasta toamna.

Juanes este castigatorul a 12 premii Latin Grammy. Dar, pe langa cariera sa de artist, el a infiintat si Fundatia umanitara "Mi Sangre".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.