Carla Bruni, sotia presedintelui Frantei, le-a oferit tuturor membrilor guvernului francez ultimul sau album, cu ocazia unei reuniuni care a marcat ultima sedinta a Consiliului de Ministri inainte de vacanta, relateaza NewsIn.

Ministrul bugetului, Eric Woerth, a iesit din consiliu cu cadoul sub brat. "Ascult discurile bune, in special cel al Carlei Bruni", pe care ministrul l-a catalogat ca fiind "foarte bun".

Nicolas Sarkozy a convocat guvernul complet - inclusiv pe secretarii de stat, care de obicei nu participa la sedintele Consiliului - intr-unul dintre saloanele Palatului Elysee, pentru a spune cateva cuvinte despre realizarile din acest an si pentru a le multumi si a le ura vacanta placuta, potrivit participantilor.

Sarkozy va prezida consiliul de ministri de pe 21 august, dupa vacanta care incepe luni seara. Presedintele Frantei isi va petrece concediul impreuna cu sotia sa, pe Coasta de Azur.

Cuplul urmeaza sa se instaleze la resedinta familiei Bruni-Tedeschi, situata pe un promontoriu stancos. Locuinta se afla la 20 de minute cu vaporul de Fort de Bregancon, resedinta oficiala a sefilor de stat, unde, probabil, va ajunge si presedintele Sarkozy.

Noul album al Carlei Bruni-Sarkozy, "Comme si de rien n'etait", a urcat in topul vanzarilor in Franta in prima saptamana de la lansarea de pe 11 iulie, cu peste 18.000 de exemplare vandute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.