Concursul international de compozitie " Battle of the Songs" a ajuns la cea de-a doua editie si este organizat de compania Star Management, care vine in sprijinul artistilor care doresc sa se afirme pe piata muzicala.

"Battle of the songs" este primul concurs privat de compozitie din Romania si se desfasoara online pe site-ul www.battleofsongs.com, iar compozitorii amatori sau profesionisti pot posta pe acesta un numar nelimitat de piese, data limita de depunere a acestora fiind 10 septembrie.

Juriul va fi format din Dana Adam (Media Pro Music), Tiberiu Crisan (Realizator de programe radio, jurnalist muzical), Catalin Muraru (A&R Manager al Casei de Discuri Roton), Bogdan Pavlica (redactor muzical la Radio Romania Actualitati), Dan Popi (Director al casei de discuri Media Services, licentiat EMI in Romania), Pussycat (DJ la Kiss FM), Nono Semen (Pro FM), Zoli Toth (Star Management), George Zafiu
(Europa FM).

"Marele Premiu Battle of Songs 2008", in valoare de 10.000 de euro, consta in aparatura tehnica de studio si instrumente muzicale de cea mai buna calitate. "Premiul de popularitate" va fi oferit de public prin intermediul sms-urilor.

La prima editie de anul trecut castigator a fost desemnat Doru Isaroiu de la formatia Parlament cu piesa "Doamne!". Locul doi a fost ocupat de Ionut Murgoci cu piesa "My way", iar cel de-al treilea de grecul Georgios Kalpakidis cu piesa "On mz own".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.