Costel Busuioc urmeaza sa plece la Madrid pentru o perioada mai lunga si spune ca nu intentioneaza sa-si ia acolo si familia. 'Nu, pentru ca cei patru copii ai mei as vrea sa creasca si sa invete in Romania si sa urmeze cursuri de muzica. Deja primii trei copii ai mei vor studia muzica din toamna. Tabita va studia vioara, Daniel - pian si Sara tot pian', a precizat artistul.

Ii place sa joace golf si sa citeasca

Cu ocazia concertului de la Iasi, Costel si-a revazut mama si fratii dupa zece ani. 'A venit mama mea impreuna cu fratii mei si sotiile lor. In camera unde am vorbit, a stat si gardianul de la inchisoare care il insotea pe fratele meu. Mult timp nu mi-am permis, financiar vorbind, sa iau legatura cu parintii mei si cu cei din Romania. Nu aveam telefon mobil si nici bani sa vin in vizita la ei. Incerc pe cat posibil sa ii ajut pe ai mei in masura in care si eu sunt recompensat pentru concertele mele. M-a deranjat tot ceea ce au spus pana acum si, din acest motiv, m-am suparat putin pe ei pentru ca nu am inteles de ce fac asta', a marturisit proaspatul artist. Printre hobby-urile sale Busu golful si pescuitul. 'Imi place sa joc golf, sa ma uit la fotbal, sa merg la pescuit si sa citesc', a povestit Costel.

Costel nu exclude posibilitatea revenirii in Romania. 'Dupa ce termin cursurile la Madrid, poate ma voi intoarce. Depinde de oportunitatile care mi se ofera', a conchis el.