Desi au trecut luni la rand de cand Oana Zavoranu si mama ei se razboiesc prin tribunale, conflictul dintre ele nu are nicio sansa sa se stinga
Atata timp cat ii va refuza fiicei ei dreptul asupra averii lasate in urma de tatal ei, aceasta va sari la atac cu toate armele din dotare. Declaratiile si probele pe care Oana sustine ca le-a strans in ultimul timp impotriva mamei ei pot constitui baza unui nou proces, de aceasta data, penal. "Cel tarziu pana la sfarsitul anului, procesul civil pe care il am, in acest moment, cu mama, va lua sfarsit. Este deja pe ultima suta de metri. Recent, am castigat inca doi martori-cheie, doua dintre prietenele vechi ale maica-mii, care au decis sa ma sustina in instanta, asadar, sansele mele sunt din ce in ce mai mari. Indiferent daca voi castiga sau nu acest proces, ii voi intenta un altul, in penal. Am destule probe pentru a o da in judecata pentru abuz de incredere si inselaciune si suficiente sanse sa castig", ne-a declarat, in premiera, Oana. In ambele cazuri, abuz de incredere sau inselaciune, fapta se pedepseste cu luni sau ani de inchisoare, in functie de gravitate.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.