Implinirea a trei ani de cind si-au unit destinele, i-a urnit pe sotii Zenga spre o noua etapa a casniciei lor. Dupa ce si-au reinnoit juramintele in Las Vegas, cei doi au hotarit ca ar fi cazul sa produca si un copil, o fetita.

Motiv pentru care acum Raluca Zenga e la program de analize si teste de sarcina. Invitata la Happy Hour, blonda a tinut mortis sa-i instiinteze pe privitori ca ea nu seaseama na deloc cu alte neveste de fotbalisti (pe care le-a articulat cu ceva timp in urma si Lorena, sotia fotbalistului Eugen Trica).

Nevasta lui Walter spune ca nu-i nici superficiala, nici parasuta, cum sint celelalte. Si, de dragul demonstratiei, intentioneaza sa publice si carti, pentru care se antreneaza din greu pe blogul personal. Pina una, alta, nu face decit sa debiteze aiureli, cu o perseverenta demna de o cauza mai buna. "Nu e de mirare, sau poate chiar este", scrie blondina pe blog. Pai, e sau nu e? Noi am zice ca-i doar de zbuciumat neuronii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.