Ca o noua incursiune pe terenul cinema-ului politic, semnata Oliver Stone, starneste discutii in presa nu mira pe nimeni. Dar de data asta nu e vorba de controversa cat de scandal: numai ce s-au terminat filmarile pentru "W" si distributia apare in tabloide dupa o incaierare ordinara, care s-a lasat cu arestari
Oliver Stone e un regizor aclamat si controversat, castigator al premiului Oscar pentru comentariile sale politice in filme ca "Platoon" (1986 - oferind o versiune personala a razboiului din Vietnam). Recent el a terminat filmarile pentru filmul "W" care il are in centru pe nimeni altul decat presedintele SUA, George W. Bush. Stone, care a manifestat in cariera sa impotriva recurgerii la razboi pentru solutionarea problemelor, nu e un fan al presedintelui. Insa a promis ca filmul va reda o viziune fidela a vietii lui Bush, o personalitate aflata in vizorul intregii natiuni si divizand un intreg popor intre pro- si contra-Irak.

Insa pana ca filmul sa apara in cinematografe si sa creeze valurile la care toata lumea se asteapta, s-a strecurat nu in presa de specialitate, ci in tabloide. Click aici pentru a afla motivul scandalului.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.