Tot poporul "haliudian" a vazut cit de mult seamana Rummer Willis, in virsta de 19 ani, cu mult mai celebra ei mama, Demi Moore.

Unii spun ca a intrecut-o ca frumusete si talent, dar din pacate nu i-a mostenit si bunul-gust al hainelor. Aflata aseara la evenimentul de caritate "Power of Paws" ce a avut loc in New York, Rummer s-a infiintat pe covorul rosu cu o tinuta care lasa foarte putin imaginatiei.

Rochia eleganta neagra, ce era cu cel putin un numar mai mare, ii dezgolea aproape de tot sinii, lasind la vedere totodata si un tatuaj micut de linga sinul sting. Iar ca taboul "mirific" sa fie complet, si-a asortat rochia la o pereche de balerini galbeni, iar coafura aducea putin cu stilul emo, atit de condamnat in zilele noastre.

Dar nu numai aspectul sau la acest eveniment a fost criticat indelung, ci si barbia proeminenta, mostenita de la tatal ei, Bruce Willis. Toata lumea se intreaba de ce nu isi corecteaza acest mic "defect", care o masculinizeaza mai mult decit ar trebui. Raspunsul tinerei vedete a fost unul promt: "Ma mindresc cu aceasta mostenire de la tata, iar daca eu ma simt confortabil asa, la fel de usor ar trebui sa ma accepte si cei din jur".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.