Artistul a fost interceptat in timp ce apela la Sile Pietroi pentru recuperarea unei masini furate. Stefan Banica jr. va fi audiat de procurori in dosarul in care sunt implicati mai multi capi ai lumii interlope din Capitala, in frunte cu Vasile Fierbantu, zis „Sile Pietroi“.

Politistii sectorului 3 au o problema in a-l cita pe Banica la audieri, intrucat acesta nu mai locuieste la adresa declarata la politie, cea de pe Bulevardul Unirii, ci undeva in apropierea lacului Tei, unde si-a construit o vila impreuna cu Andreea Marin, dar unde nu figureaza cu forme legale.

Cand va ajunge in fata anchetatorilor, VIP-ul va trebui sa justifice legaturile cu interlopii din clanul lui Sile Pietroi.

Banica jr. a fost inregistrat in mai multe convorbiri telefonice interceptate de Serviciul Roman de Informatii. Intr-una dintre ele, Banica il are ca interlocutor pe un apropiat al lui Pietroi, Ion Migdal, zis „Migdale“, fratele lui Ion Titisor, alias Fane Spoitoru, al carui telefon era sub urmarire. Si Migdale a fost retinut odata cu Sile Pietroi, apoi eliberat.

Din discutie reiese, spun anchetatorii, ca a apelat la Migdale pentru a recupera o masina care i-a fost furata unui prieten. „Omul nu are acum toti banii, dar eu iti garantez ca va veni la timp cu ei“, i-ar fi zis cantaretul lui Migdale, spun anchetatorii. Dupa ce Pietroi si acolitii sai au fost retinuti de politistii Serviciului Investigatii Criminale (SIC) Sector 3, apelurile telefonice dintre Banica jr. si Migdale au mai continuat. Insa ultima oara cand ar fi fost apelat de Migdale, la telefonul lui Banica ar fi raspuns Andreea Marin. Discutia a fost scurta, pentru ca Zana a parut extrem de iritata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.