Cine viseaza la un MacBook dar nu are fonduri pentru a achizitiona un asemenea laptop, isi poate indrepta atentia spre noul Sony Vaio FW, primul portabil cu display de 16.4 inci!

Vaio FW va fi disponibil din luna august, la preturi incepand cu 1059$. Am facut referire la MacBook deoarece FW se aseamana destul de mult la exterior cu modelele Apple. Sony a adus desigur numeroase elemente originale, insa tastatura este clar "imprumutata".

Display-ul de 16.4 inci reprezinta la Vaio FW cireasa de pe tort. Construit special pentru a fi cat mai "wide", acesta afiseaza filmele la un aspect ratio 16:9 si o rezolutie de 1600 x 900 pixeli. Daca nu filmele te intereseaza (chiar daca Sony pentru filme a creat FW), afla ca poti pune doua pagini, una langa alta, usurandu-ti munca in diverse aplicatii.

Exteriorul este finisat impecabil. Rama display-ul contine pe o parte mufa DC-IN, iar pe cealalta parte butonul Power On/Off, care poate fi iluminat in diverse culori. Superior de tastatura se gasesc taste shorcut pentru controlul playerului multimedia.

Frontal, Sony a pus jack-urile audio, cititorul de carduri MS/SD si comutatorul WiFi a/b/g/n. Partea laterala dreapta contine 3 porturi USB 2.0 si unitatea optica Blu-ray RW. Partea laterala stanga contine porturile Ethernet, modem, VGA, HDMI, IEEE 1394 si slotul ExpressCard34.

La interior, Vaio FW poate contine procesoare Core 2 Duo de la 2.26 Ghz pana la 2.80 Ghz (P8400-T9600), memorii RAM de pana la 4 GB si HDD-uri cu o capacitate maxima de 400 GB. Placa video GMA 4500MHD este integrata in chipul Intel GM45 Express, fiind optimizata pentru filmele high definition.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.