Pe 29 august, pe plaja din fata Hotelului Rex de la Mamaia, va avea loc concertul artistului jamaican Shaggy, iar biletele pentru acest eveniment vor fi puse in vanzare incepand cu data de 15 iulie, arata un comunicat al organizatorilor.
Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate de pe site-ul www.ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta din tara la pretul de 55 lei. Biletele Golden Ring - locuri limitate cu vizibilitate maxima in fata scenei - vor costa 75 lei.

Shaggy a intrat pe scena muzicala in urma cu peste 10 ani. Este castigator al unui premiu Grammy, doua dintre albumele sale sunt Multi-Platinum, 5 dintre cantecele sale au tinut prima pozitie a topurilor internationale. Shaggy a pornit in cariera muzicala pe ritmuri reggae si a devenit singurul artist jamaican care a primit Discul de Diamant.

Pana in prezent a vandut peste 20 milioane de albume, dintre care "Hotshot" a fost cel mai bine vandut album al anului 2001. Au urmat "Lucky Day", "Friends Reunited: The 90's" sau "Clothes Drop". Cele mai recente hituri ale artistului sunt "Intoxication", "Bonafide Girl" si "What's Love".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.