Teledonul "Viata invinge", difuzat in direct de postul Romantica Tv joi, 10 iulie, de la Sala Radio, a reunit peste 80 de artisti si 30 de personalitati, care au dorit sa ajute la strangerea de bani pentru cantareata Anca Parghel

Evenimentul caritabil a debutat la ora 20.00 si a fost moderat de prezentatoarea tv si actrita Ioana Oprea si de cantaretul Claudiu Mirica. "Anca Parghel Band", formata din fratii artistei, Tudor Parghel, electric piano, si Ciprian Parghel, contrabass, a deschis showul live pe ritmuri de jazz, relateaza NewsIn.

Printre artistii care au sustinut campania dedicata Ancai Parghel s-au numarat Doina Spataru, Ionut Dolanescu, Benone Sinulescu, Adrian Daminescu, Florin Chilian, Luminita Anghel, Madalina Manole, Ana-Maria Ferentz, Hara si Anda Adam.

Personalitatile care au raspuns la telefon telespectatorilor care au dorit sa faca donatii au fost Elena Udrea, Catinca Roman, Monica Tatoiu, Analia Selis, Cosmin Prelipceanu si Laura Chiriac.

In primele zece minute de emisiune, teledonul " Viata Invinge" a reusit sa adune 5000 de euro, Monica Tatoiu declarand ca "sunt in Romania mai multi oameni extraordinari decat ne putem imagina".

Cei 20 de artisti au declarat, fiecare in stil propriu si folosind fraze emotionante, ca sunt multumiti ca pot fi de ajutor pro bono unei mari artiste cum este cantareata de jazz Anca Parghel si ca ii doresc insanatosire grabnica.

Presedintele director general Radio Romania, Maria Toghina, a declarat ca s-a implicat cu toata daruirea in acest proiect pentru ca "am crezut in Anca Parghel si am difuzat-o cand niciun alt post de radio nu a facut acest lucru, ar fi fost nefiresc sa nu dam o mana de ajutor si consideram acest gest o datorie de onoare".

Suma care s-a strans in urma telefoanelor primite pe Romtelecom si reteaua mobila a fost de aproximativ 50.000 de euro si va fi donata familiei artistei. Dintre telespectatori, 600.000 de oameni s-au uitat cel putin un minut la Romantica in timpul transmisiei in direct.

"Viata invinge" este un proiect initiat de postul Romantica Tv cu ajutorul postului Radio Romania, care a pus la dispozitie infrastructura tehnica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.