LifeStar 7 Iulie 2008 03:41
Dupa ce o inregistrare video fierbinte cu Mini me din celebra serie in care rolul principal este interpretat de carismaticul Austin Powers, a facut inconjurul lumii, cealata protagonista a filmuletului, Ranae Shrider, a dezvaluit, pentru tabloidul britanic "The Sun", toate secretele relatiei sale cu starul Verne Troyer

Frumoasa bruneta de 1,70 a aparut recent in ipostaze fierbinti intr-un filmulet alaturi de fostul sau iubit care masoara numai 70 de centimetri inaltime si dezvaluie in premiera detalii picante din patul conjugal. Ranae a vorbit in exclusivitate despre amanuntele aventurii avute cu Mini me, pret de sase luni.

Aceasta s-a destanuit reporterilor "The Sun" ca Verne era un adevarat armasar in pat si putea "performa" de trei ori in 20 de minute. De asemenea, ea a mai povestit despre cum a vrut sa il seduca in cada si aproape l-a inecat, despre cum asezau carti pe scaun ca Verne sa poate cina cu ea la masa si despre cum s-a impotrivit renuntarii la cainele sau care era mai inalt decat Mini me.

"Nu mi-am inchipuit niciodata ca intr-o zi voi intalni un barbat care sa imi ajunga pana la genunchi, dar din momentul in care l-am intalnit pe Verne am fost foarte captivata de personalitatea sa, iar statura nici nu a mai contat", a recunoscut focoasa bruneta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.