LifeStar 2 Iulie 2008 13:21
Spectatorii de la B'Estfest se vor putea intalni cu artistii preferati pentru autografe, se vor putea opri la cabina saruturilor pentru a fi pupati de o profesionista, vor putea mixa sau aparea in scene de film memorabile, iar in zona de Silent Disco isi vor alege muzica pe care sa danseze, anunta NewsIn.

In cadrul festivalului va exista o zona special amenajata, U Meet The Stars, unde artistii B'Estfest vor fi invitati sa stea de vorba cu fanii si sa semneze postere, CD-uri sau tricouri.

Intre doua concerte, spectatorii pot vedea in cadrul Balciului digital (Digital Funfair) combinatia dintre muzica dance sau jocurile video si elementele banale ale realitatii inconjuratoare. Cei interesati de activitatea de DJ pot invata singuri sa mixeze multumita unui program simplu, special creat pentru incepatori.

Sectiunea de Video Karaoke ofera doritorilor posibilitatea de a aparea in scene de film memorabile alaturi de actorii preferati, iar pentru cei putin mai stresati exista un joc special, unde pot arunca diferite obiecte in imaginile celor care ii enerveaza.

La Cabina saruturilor, in fiecare zi de festival, Dolly, o profesionista in materie, ii asteapta pe spectatori la micul ei butic, punandu-le la dispozitie o gama larga de pupici din care acestia pot sa aleaga.

Dubita urlatoare (Screaming Van) vine pentru a doua oara la Bucuresti, dupa ce anul trecut a facut ravagii la prima editie a festivalului, cu misiunea declarata de a inregistra cat mai multe tipete.

Si Silent Disco, renumita petrecere "in liniste", unde muzica poate fi ascultata doar de cei care poarta casti audio wireless, revine anul acesta la B'Estfest. Publicul va putea alege ce vrea sa asculte, dintre dance, disco, pop, salsa sau electro, pe canalele de emisie ale celor doi DJ Silent Disco, Steven Guts si DJ OD. De asemenea, in fiecare seara, dupa ora 23.30, la pupitru vor fi invitati cativa dintre cei mai buni DJ ai Olandei: Mark Norman, Cor Fijneman si Lemon8.

Echipa organizatoare a B'Estfest a rezolvat si problemele celor care vin din provincie pentru a lua parte la acest eveniment si au lansat actiunea B'estfest Sleepover. Spectatorii care doresc sa asiste la B'estfest si nu au un loc de cazare pot gasi pe site o lista de hoteluri, hosteluri si zone de camping. Bucurestenii pot anunta pe site disponibilitatea unui loc de cazare fie ca este vorba de o saltea, o canapea sau cativa metri patrati in gradina pentru un cort.

In fiecare noapte programul se va termina la ora 2.00 iar organizatorii sunt in negocieri cu RATB pentru a obtine prelungirea programului si suplimentarea liniilor de transport public pe durata festivalului.

Anul acesta B'Estfest a crescut atat ca suprafata, cu inca 10.000 de metri patrati, cat si ca durata, cu inca o zi, dedicata rockerilor - B'Estfest Aftershock, pe 11 iulie. Timp de patru zile, peste 35 de artisti si trupe din 12 tari vor concerta pe cele patru scene ale festivalului.

Pentru cele patru zile de festival vor fi necesare 20 de zile de amenajare si dezafectare, 800 de nopti de hotel, 50 de limuzine si 10 microbuze, 750 de persoane in echipa tehnica, iar pentru cele 48 de ore de muzica vor lucra 250 de muzicieni si 350 de persoane din staff-ul artistilor. Bugetul editiei din acest an se ridica la aproximativ 3.000.000 de euro, cu 30% mai mare fata de cel de anul trecut, doua treimi fiind alocate cheltuielilor legate de artisti.

B'Estfest 2008 va avea loc la sfarsitul saptamanii, in zilele de 4, 5, 6 iulie, fiind urmat pe 11 iulie de B'Estfest Aftershock, cu Judas Priest cap de afis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.