LifeStar 1 Iulie 2008 04:37
In urma cu 14 ani, solista a fentat cancerul de san cu polen si rugaciuni. Desi diagnosticul este dur, cantareata este convinsa ca se va vindeca si de aceasta data

Solista Anca Parghel este unul dintre putinii norocosi care au reusit, timp de 14 ani, sa fenteze cancerul, boala recidivand insa, in urma cu doua saptamani, cand solista a suferit o interventie chirugicala, la Spitalul Bucur. Desi diagnosticul dat de medici este dur, metastaza la ficat si cancer ovarian, ea nu-si pierde speranta ca se va vindeca intr-o clinica din Viena sau Statele Unite.

Dupa ce a colindat lumea in lung si-n lat, incercand sa gaseasca implinirea sentimentala si profesionala, Anca Parghel si-a dat seama ca tot mai bine este acasa si s-a restabilit, definitiv, in Romania.
Solista, devenita cunoscuta publicului tanar datorita hit-ului "Brasil", traia, pana in urma cu doar doua saptamani, cea mai frumoasa perioada a vietii: avea o multime de concerte in tara, alaturi de fiii sai, si planuia sa lanseze o carte si sa joace intr-un serial tv.

Pentru ca, in multe situatii, viata bate filmul, iata ca fericirea ei este umbrita de o veste ingrozitoare: cancerul la san, boala pe care a reusit sa o invinga in urma cu 14 ani, s-a extins, Anca fiind diagnosticata acum si cu metastaza la ficat si cancer ovarian.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.