Desi, ani la rand, sotii Stratulat si-au spalat rufele in familie, iata ca buba s-a spart si au facut, in presa, declaratii incendiare privind relatia lor.

In timp ce superba blonda l-a acuzat pe Laurentiu ca este gelos, violent si foarte posesiv, de la care a si “incasat-o”, el sustine ca Anana nu i-a fost fidela, traind un episod amoros alaturi de solistul Dan Helciug.

Anana, sotia “regelui medicamentelor”, Laurentiu Stratulat, este invidiata de multe alte doamne din lumea buna a Capitalei.

Ea este perceputa ca o femeie extrem de bogata, care conduce un Bentley de 200.000 de euro, care isi petrece vacantele in locuri exclusiviste si care, din punct de vedere financiar, si-ar permite sa aiba lumea la picioarele ei.

Realitatea este, insa, cu totul alta. Frumoasa in varsta de 29 de ani a povestit, in exclusivitate pentru revista “Q Magazine”, drama pe care o traieste de zece ani, de cand a devenit sotia magnatului Stratulat.

“Imi soptea la ureche ca nu sunt decat o femeie frumoasa si atat, cu care el s-a inmultit pentru ca voia copii frumosi ca mine si destepti ca el si ca trebuie sa-mi accept pozitia de sclava intr-o puscarie de aur”, a declarat aceasta.

Mai mult, ea sustine ca a primit prima palma de la sotul ei cand fiul lor, Andrei, nu avea nici un an: “Mi-a spus ca daca plec nu-mi voi mai vedea niciodata copilul si ca lupta dintre mine si un miliardar este imposibila”.

Acum, cei doi au demarat procedurile de divort. Anana spune ca nu-si doreste nimic altceva decat custodia celor doi copii, Andrei si Anastasia. De cateva luni, de cand a parasit casa de la Snagov, ea nu i-a mai vazut pe cei mici, iar Laurentiu nu conteneste cu amenintarile:

“Ma voi lupta pana sa te pun sub interdictia sa mai vezi copiii”, “Fii atenta cu cine vorbesti la telefon, pentru ca te urmaresc”, sunt doar cateva dintre sms-urile pe care le-a primit de la sotul sau. Anana se teme de faptul ca Laurentiu ar putea plati judecatorii, caci a plecat in Thailanda cu cei mici, fara acordul ei, procedura ilegala, de altfel.

Anana si Laurentiu s-au cunoscut in urma cu zece ani, pe vremea cand ea avea numai 18 ani si jumatate. La cateva luni, erau deja casatoriti, iar Anana il purta in pantece pe Andrei.

“M-a impresionat faptul ca a divortat de sotia lui pentru a se casatori cu mine. in momentul acela am facut greseala vietii mele. Ulterior am aflat ca si fosta lui nevasta a avut cam aceeasi soarta ca si mine!”, spune Anana.

Stratulat, avere de peste 155 milioane de euro

Desi nu figureaza in nici un top oficial, Laurentiu Stratulat este considerat unul dintre cei mai bogati romani. Firma sa, “Eldad Pharma”, infiintata in anul 1994, este unul dintre gigantii industriei farmaceutice din tara. in prezent, 450 de spitale si 3.500 de farmacii se numara printre clientii firmei, care are o cifra de afaceri de 155 de milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.