Luni seara, in studiourile din Buftea a fost mare agitatie si mai multi agenti de paza ca niciodata. Motivul: Edith Gonzlez filma pentru telenovela “Inima de tigan”.

Supranumita si “regina mexicana a telenovelelor” actrita a tras cadre pret de aproape 12 ore pentru cele cateva episoade care vor fi difuzate la Acasa, in luna decembrie.

Pe toata perioada filmarilor, actrita nu s-a despartit de translator, chiar daca stie si ea cateva cuvinte romanesti. “Papuci, pupici, inima de tigan, bulibasa si satra. Atat stiu sa zic pe romaneste”, ne-a declarat regina mexicana a telenovelelor.

Scenaristii de la “Inima de tigan” au creat un rol special pentru Edith Gonzalez: Diana de Aragon, un producator mexican care vrea sa faca un material despre traditiile si obiceiurile tiganilor din Romania.

Actrita s-a obisnuit foarte repede cu personajul sau, astfel ca, de cele mai multe ori, nu a fost nevoie de duble pentru pasajele in care apare Gonzalez. Pe un frig cumplit, Gonzalez a filmat cadre de exterior imbracata intr-un costum traditional de tiganca foarte subtire.

La un moment dat, ca sa nu ii fie frig, i s-a adus imediat un superb mantou de la Heliotrop, realizat de designerul Ana Zdravcu. Pentru ca i s-a potrivit atat de bine, cei de la Acasa i l-au facut cadou. si acesta sta nu a fost singurul dar pe care l-a primit. Gonzalez a mai plecat acasa cu o fusta de tiganca, de care s-a bucurat foarte mult.

A cerut sarmale

Si, daca tot este o regina, Edith Gonzalez a fost tratata regeste. Nu a avut pretentii. Singurul lucru pe care l-a cerut insistent a fost ca in cabina ei sa gaseasca... sarmale. Asta pentru ca le-a gustat in vizita ei din aprilie si i-au placut la nebunie. I s-a mai dat zacusca si vinete, care i-au placut foarte tare.

Desi este o actrita de calibru, Edith Gonzalez poate da peste nas multor vedete fitoase d ela noi. Asta pentru ca este o persoana extrem de modesta si de deschisa. Nu de putine ori, figurantii din serialul romanesc au rugat-o sa faca poze cu ea sau sa dea autografe.

Zambitoare, calma, Gonzalez i-a rasplatit pe toti, desi i se citea oboseala pe fata. Ea a fost foarte incantata de reintalnirea, pe platourile de filmare cu apetisanta Nicoleta Luciu, pe care o considera una dintre cele sexy romance.

La un moment dat, ca sa isi incarce bateriile, Gonzalez a inceput sa cante o melodie pentru copii (“Twinkle, twinkle little star”). Pe platouri, Gonzalez a fost extrem de linistita si de calma, retrasa intr-un colt, vorbind numai daca a fost intrebata.

Ea s-a aratat impresionata de frumusete fetelor de la noi, de profesionalismul actorilor si de... muzica tiganeasca pe care a cantat-o taraful adus special pentru secventele in care satra danseaza in jurul focului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.