Carismatic, imprevizibil si un actor desavarsit, Claudiu Bleont surprinde cu orice ocazie, chiar si atunci cand vorbeste despre relatia cu femeia iubita. Dupa divortul de actrita Beatrice Roncea, Claudiu si-a gasit fericirea tot langa o colega de breasla, Andra Negulescu, care i-a devenit sotie in vara anului 2001. Numai ca pe langa juramintele din biserica, cei doi si-au facut si propriile promisiuni, stipulate intr un contract de familie, realizat la initiativa Andrei.

Bleont spuse ca ineditul contract are menirea de a pastra vie relatia, te ajuta sa tii pasul cu partenerul si face mereu trimitere la prima intalnire, atunci cand fiorii dragostei erau la intensitate maxima. "Sotia mea a venit cu ideea de a face un contract de casatorie. Desi am respins ideea la inceput pentru ca nu puteam sa percep dragostea ca pe o chestiune de contabilitate, mi-am dat seama ca sotia mea avea dreptate. Cu totii avem pareri despre iubire. Contractul nostru contine sapte puncte serioase, cinci pline de umor si este valabil 7 ani", a marturisit Claudiu in cadrul emisiunii "Ca-n cana", de la Romantica.

Si cum intelegerea casnica dintre cei doi va expira in curand, Claudiu si Andra vor evalua principalele puncte din contract si vor reinnoi semnaturile pe actul respectiv. "Lucrurile nu sunt fixe in viata. E un lucru bun ca femeia sa il schimbe pe barbat pentru ca acesta, in general, e un fixist. Femeia ofera tema schimbarii. A te decide sa intri intr-o relatie e o adevarata provocare. Totul se schimba si fiecare noua miscare trebuie facuta in functie de persoana iubita. Un drum pornit alaturi de partener te dezvolta. Noi vom renegocia contractul, pentru ca cei 7 ani expira curand", a mai spus actorul.