Filmul biografic al Zinei Dumitrescu va beneficia de sponsorizarea unui miliardar roman, al carui nume este momentan tinut secret de nonconformistul designer. Cat priveste realizarea peliculei, s-a gasit si regizorul potrivit, un italian expert in astfel de productii de lung metraj.

Zina Dumitrescu nu a glumit cand a facut anuntul ca viata ei va fi transpusa pe marile ecrane, eveniment ce va avea loc cel tarziu anul viitor: "Totul a pornit de la initiativa lui Radu Moraru, care m-a avut invitata in emisiunea Nasu si s-a declarat, la finele acelei editii, fascinat de trecutul meu", povesteste, pentru Click!, Mama Zina.

Au fost demarate rapid inregistrarile video, designerul fiind filmata zilnic, timp de cateva ore: "Radu va scrie o carte despre mine, asa ca, pentru a avea toate datele, a rugat-o pe colega lui de la B1 TV, Roxana Iliescu, sa ma inregistreze. Dupa cartea lui va fi realizat si scenariul".

Cum pentru realizarea acestei pelicule, care se doreste a fi difuzata pe marile ecrane, bugetul e exorbitant, iata ca s-a gasit si un sponsor: "E vorba de om foarte bogat din Romania, un miliardar, dar, momentan, nu am voie sa-i spun numele", ne vinde pontul, cu zgarcenie, ce-i drept, Mama Zina.

Pentru a elucida oarecum misterul i-am sunat pe toti afaceristii miliardari, aparent, interesati de proiect. Cum Prigoana a fost exclus din start chiar de ea, am stat de vorba cu Irinel Columbeanu si Cristian tantareanu.

Conform declaratiilor, nici ei nu sunt responsabili de acest gest filantropic. Gurile rele sustin ca ar fi vorba despre Bobby Paunescu, care ar dori sa sustina financiar initiativa angajatului sau de la B1 TV, Radu Moraru.

La capitolul regie, deja s-a batut palma: "E un italian foarte talentat, cred ca vom lucra foarte bine. Nici numele lui nu-l pot spune, caci asa mi s-a cerut", adauga Zina.

Cele doua actrite, care vor interpreta rolul vedetei, in anii tineretii, inca nu au fost gasite dar, dupa cum stau lucrurile, Dana Savuica nu este in carti.

Cat ii priveste pe vestitii ei elevi, Catalin Botezatu, Dana Savuica si Romanita Iovan, acestia vor aparea in film doar prin intermediul imaginilor de arhiva.

Zina si Costin, nunta de argint

Zina se afla, impreuna cu sotul ei, profesorul universitar Costin Dumitrescu, intr-o vacanta romantica la Mamaia, semn ca cei doi au trecut peste problemele conjugale: "imi iubesc sotul si ma simt fericita langa el". Cei doi vor sarbatori, anul viitor, nunta de argint, casnicia lor implinind 25 de ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.