De cand a inceput telenovela "Numai iubirea", toti protagonistii au fost mai mult decat mediatizati, aparand, fireste, si categoria fanilor.

Pe forumul dedicat serialului e un adevarat furnicar. Se discuta despre orice are legatura cu serialul. Interesant de semnalat este faptul ca, din cand in cand, chiar si actorii intra pe forum si stau de vorba cu cei care le scriu. Asa am putut citi diverse mesaje de la Oliver Toderita ("Lucian"), Alexandru Papadopol ("Dan Bratu"), Ioana Ginghina ("Ildiko"), Cristina Cioran ("Laura") sau Oana Zavoranu ("Andreea Damaschin").

'Presa este foarte rautacioasa>>

Din "ravasele" lasate de actori, Oana Zavoranu conduce detasat. Ea isi saluta fanele si le pupiceste. "Stiam eu ca fanii mei sunt fete si baieti destepti. Asa este, presa este foarte rautacioasa, dar m-am obisnuit si nu-mi pasa. Important este ce stiu eu si faptul ca am fani dulcei ca voi. Eu nu am nici o legatura in viata reala cu ce vedeti voi in telenovela, incerc doar sa intru cat mai bine in pielea personajului", a scris cea care are nick-ul de "oanazavoranu", membru al forumului din data de 21 februarie.

Luni, ea scria: "buna, sunt oana si imi pare rau ca nu am putut vorbi pana acum. filmez foarte mult. ma bucur ca ma placeti si ma iubiti si ma lasa rece rautatile unor fetite complexate. eu sunt superfericita si sper ca la un moment dat cei inteligenti vor putea face diferenta intre fictiune si realitate." Ea s-a confesat celor de pe forum ca isi dorea de mult sa vorbeasca cu ei si chiar daca e "varza in ce priveste calculatorul", in pauzele de la filmare face tot posibilul sa vorbeasca cu ei.

'Nu te pune cu mine ca nu te vad bine>>

La cateva zile, vedeta reuseste sa se enerveze pe o "fetita" si isi arata adevarata fata. Actrita ii raspunde la un mesaj, fara menajamente, exact ca Andreea Damaschin sau mai bine-zis Oana Zavoranu, caci se pare ca stilul lingvistic al celor doua este acelasi.

"Buna,nu stiu cine se da drept oana dar eu sunt singura Oana. In plus intre timp mi-am facut o adresa; oanazavo@yahoo.com. Oricum va multumesc ca v-ati certat pentru mine cu o fetisoara care nu poate fi calificata pentru ca un cuvant ca sa o caracterizezi nu s-a inventat. Oricum cu o asemenea scursura sau closet nu merita sa-ti irosesti nici o secunda din viata, dar recunosc ca vreau sa o invit la Buftea pentru ca banuiesc ca o cam mananca arcadele si pot sa exersez secventele de bataie direct cu ea.

Clara, caci despre tine vorbeam, tare sunt curioasa daca ai fi in fata mea ai mai fi atat de ordinara? Constat ca esti atat de compexata, incat cand vorbeai ca sunt urata, fara sex-appeal si buboasa cred ca te descriai de fapt pe tine. Esti incalificabila, fetito, si nu poti sa-mi provoci decat mila si sila in acelasi timp, esti vai de mama ta si presupun ca locuiesti prin padure dupa limbajul de golanca pe care-l afisezi. Mai dute (vezi facsimil) pe la scoala, mai citeste si tu o carte ca de mahalageala ieftina este in stare oricine. respecta persoanele care au alte preferinte decat tine si nu mai plictisi lumea cu toate ca imi este greu sa cred ca una ca tine poate avea vreo preferinta pe lumea asta. Nu te pune cu mine ca nu te vad bine si daca nu incetezi iti promit ca aflu exact cine esti si nu cred ca o sa-ti convina (oanazavoranu Joined: 21 Feb 2005, Wed Feb 23, 2005 10:26 pm)."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.