Fosta iubita a fotbalistului Ianis Zicu, top-modelul Mihaela Tudor, revine in prim plan, dupa un pictorial de succes, care l-a "miscat" si pe sportiv, fiindca, se pare, ca ii da din nou tircoale.
Mihaela este una dintre invitatele de onoare la cea de-a IV-a editie a Festivalului Valea Prahovei, care va culmina, in seara aceasta, cu finala concursului de frumusete "Miss Tourism World Romania - Sinaia 2006" - eveniment gazduit de Cazinoul din Sinaia. Mihaela Tudor este prima noastra compatrioata care a cistigat o finala mondiala la un concurs de frumusete: Miss Bikini World - Malta 2002.

De data aceasta, ea va fi vedeta colectiei Casei de moda Heliotrop, ale carei piese sint mantouri de inspiratie ruseasca. Cele 30 de frumuseti, care au venit din toata tara pentru a-si disputa mult-rivnitul trofeu, vor prezenta colectiile apartinind unor designeri consacrati, dar si a patru tinere sperante in acest domeniu. Pe podium va defila si Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii "Essentze", difuzata de postul B1TV, care, la acest eveniment, va fi vedeta colectiei de rochii de seara a Casei de moda Charmy Women.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.