„Follow my ruin“, prima colectie integrala de rochii de cocktail si de seara, semnata Razvan Ciobanu, va fi prezentata de o suita de top modele romance, majoritatea cu contracte peste hotare.
Andreea Diaconu, de exemplu, are la numai 15 ani un palmares de invidiat, avand contracte cu YSL, Dolce&Gabbana sau Marc Jacobs. Ea a fost recunoscuta de revista "Vogue" ca facand parte dintre primele 100 de top modele ale lumii. Designerul a tinut cu tot dinadinsul ca Andreea sa fie vedeta colectiei sale. Georgiana Chivu, Veronica Pascu, Lili Stan, Elena Marin, Mihaela Botnar si Ana Maria Popa sunt alte manechine care vor defila in "rochia perfecta" creata de Ciobanu.

Astazi, intr-o gradina particulara din Capitala, Razvan Ciobanu isi va prezenta in fata unui public riguros si ales pe spranceana, "rochia perfecta" purtata de "modelul perfect", si creata din dantele si broderii dintre cele mai scumpe, aduse din magazinul exclusivist Maupiou, de unde se aprovizioneaza Ungaro, Valentino, Givanchi sau YSL. Pentru acest exercitiu de evadare intr-un peisaj din "Visul unei nopti de vara" sau din "Alice in Tara Minunilor", Razvan Ciobanu a investit ca niciodata pana acum. "Follow my ruin" poate fi considerata cea mai scumpa colectie a sa, ajungand pana la aproape doua miliarde de lei vechi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.