Paradoxal sau nu, virusul despartirilor din show-bizz-ul autohton a atins si zona hip-hop unde, asa cum se stie, exista orgolii mai mari probabil decat in orice alta zona muzicala.

Fara comunicate de presa sau scandaluri la vedere, relatia dintre Parazitii si Rebel Music, labelul fostului impresar Gianiny Munteanu, a incetat la sfarsitul lunii decembrie, motivele fiind greu de smuls de la ambele tabere.

Intreruperea colaborarii dintre cele doua parti a trecut aproape neobservata, mass-media fiind ocupata cu scandalurile Blondy, O-Zone sau Stigma. In underground insa, lumea a aflat imediat, iar vestea a circulat, ca de obicei, cu o viteza fantastica, zvonurile amplificandu-se in aceeasi masura.

Unii au spus ca cele doua parti s-au certat din cauza banilor, altii - mai moderati - au pus aceasta ruptura pe seama incheierii contractului dintre Parazitii si Rebel Music. Concluzia? Majoritatea fanilor il critica pe impresar, tinand in mod firesc partea artistilor, timp in care atat Gianiny, cat si Parazitii ofera informatii scurte, seci, lansate pe site-urile oficiale, fara scandal si fara nici un fel de comentarii suplimentare.

"Am vrut s-o termin mai de mult!"

Ei bine, contactat telefonic, fostul impresar al trupei - cel care a stat de fapt la baza imaginii Parazitilor in anii de glorie - nu a vrut sa comenteze prea mult subiectul.

"Este un subiect pentru un interviu care ar trebui facut peste 10 ani. Nici nu stiu daca mai conteaza pentru cineva rolul meu. Daca te uiti pe Internet, vei vedea ce gandesc fanii. Mi-e scarba sa mai discut cu toata lumea... Cine stie, scrie fara sa ma mai sune! Oricum, am vrut s-o termin mai de mult, insa nu am reusit decat in decembrie. Ultima trupa pe care am semnat-o la Rebel Music este C.T.C. Nu mai semnez nimic cel putin un an, iar cand voi semna, in nici un caz nu va fi o trupa de rap", ne-a declarat Gianiny care si-a anuntat decizia, subliminal ce-i drept, chiar in ultimul videoclip al lui Bitza. Indiciul? Firul deck-ului este scos din priza. Inca unul? In acel moment canta Cheloo...

20CM Records - noul lacas Parazitii

De partea cealalta, Cheloo, Ombladon si Freakadadisk intra in cel de-al doilea deceniu de existenta sub 20CM Records, propriul label sub care vor aparea toate materialele trupei sau cele solo.

Din informatiile aparute pe forumul site-ului oficial, singurul lucru cert este ca, de acum inainte (nu se stie pentru cat timp), Parazitii nu vor mai colabora cu Bitza si Zale (trupa in care activeaza Raku).

In rest, concertele merg de minune. Primul va avea loc in aceasta seara la Bistrita, fiind urmat de Campina (maine), Iasi (29 ianuarie) si Bucuresti (Fire Club/17 februarie).

Concluzia? Fiecare isi va vedea de drumul sau! Oricum, in era Gianiny Munteanu, Parazitii au beneficiat de imaginea ideala pentru o trupa: campanii sociale, razboiul cu CNA speculat la maximum, premii, concerte si un "Best Of" de 10 ani. Primii 10 ani! Cum vor arata urmatorii 10 ani? Vom vorbi atunci, cand se va trage o noua linie...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.