Lady Gaga a sustinut, joi seara, un show de peste doua ore, in fata unui public de circa 35.000 de persoane..

Cantareata a comunicat pe toata durata spectacolului cu publicul roman, insistand asupra faptului ca Bucuresti va deveni capitala libertatii si a independentei in seara de joi.

Concertul sau s-a diferentiat de alte evenimente de gen datorita faptului ca a avut o poveste bine pusa la punct, la Lady Gaga a stiut cum sa se faca placuta.

"Nu sunt un produs al Guvernului vostru, Romania", a spus Lady Gaga in partea de inceput a spectacolului, starnind un ropot urias de aplauze.

Setlistul a continut toate melodiile clasice ale artistei, precum "Alejandro", "Just Dance" si "Judah". In acelasi timp, Lady Gaga a cantat pentru publicul roman o melodie nou-nouta, la pian, numita "Princess Die".

La un moment dat, in timpul concertului, Lady Gaga a disparut de pe scena si s-a intors dupa cateva minute.

"M-am dus in culise pentru ca am vomat si nu am vrut sa vedeti asta... mi se intampla uneori", a spus Lady Gaga, dupa care s-a asezat din nou la pian.

Alt moment care a descretit fruntile celor prezenti aseara la concert a fost cel dinaintea ultimei piese la bis, "Marry the Night", cand Gaga a luat doi copii din public, i-a pupat, i-a luat in brate si a dansat alaturi de ei.

La finalul concertului, doua ambulante au ajuns de urgenta in zona, chiar in spatele scenei, pentru a-i acorda ingrijiri medicale artistei,
scrie realitatea.net.

Concertul de la Bucuresti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a sustinut in Europa in cadrul turneului "The Born This Way Ball". Cantareata americana a mai concertat la Sofia marti seara.

Setlist:

Highway Unicorn (Road to Love)
Government Hooker
Born This Way
Black Jesus/Amen Fashion
Bad Romance
Judas
Just Dance
LoveGame
Telephone
Bad Kids
Heavy Metal Lover
Princess Die
You and I
Electric Chapel
Americano (cu o punere in scena impotriva discriminarii rasiale)
Poker Face
Alejandro
Paparazzi
Scheisse

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Bis

The Edge of Glory
Marry the Night


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.