LifeStar 7 Iunie 2012 11:32
15.000 de oameni s-au adunat miercuri seara la Romexpo pentru a-i putea vedea pe baietii de la Linkin Park pentru prima oara in concert in Romania.

Recitalul Zdob si Zdub a inceput mai mult decat prompt cu 10 minute inainte de cand era programat, ceea ce ne-a dat de banuit ca organizatorii se intrec cu vremea.

Dupa ce au rasunat ultimele acorduri moldovenesti, norii intunecati se adunau deasupra cupolei pavilionului central de la Romexpo si existau temeri ca se intoarce ploaia.


Inainte de Linkin Park...

Din fericire, la ora 20:30 cu o intarziere mica fata de ora programata, Chester, Mike si restul membrilor Linkin Park au inceput sa cante, alegand "Faint" pentru deschiderea concertului.

La scurt timp dupa momentul de debut, norii au inceput sa se imprastie.


Dupa Linkin Park...

Linkin Park a cantat timp de o ora jumatate, iar publicul a cantat alaturi de ei 90% dintre cantecele care au compus setlistul, ceea ce este destul de rar in randul evenimentelor de acest gen.

Fanii au avut ocazia sa asculte o piesa de pe noul album care va fi lansat in curand, dar si hituri clasice precum "One Step Closer", "In The End", si "Numb".

Concertul nu a fost lipsit de probleme tehnice. Sonorizarea a lasat de dorit, mai ales in prima jumatate de recital. In momentul in care Linkin Park se pregatea sa cante "New Divide", echipamentul lui Joseph Hahn a cedat si a fost inlocuit/reparat.

Setlistul s-a incheiat cu o combinatie intre melodiile "Bleed it out" si "Sabotage" de la Beastie Boys. Spre dezamagirea fanilor, formatia nu s-a intors pentru bis.

Setlist Bucuresti
Faint
Papercut
With You
Runaway
Given Up
Blackout
Somewhere I Belong
New Divide
Lies Greed Misery
Points of Authority
Waiting for the End
Breaking the Habit
Leave Out All the Rest / Shadow Of The Day / Iridescent
The Catalyst
What I’ve Done
Crawling
One Step Closer
Encore:
Burn It Down
In the End
Numb
Bleed It Out

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.