Actorul spaniol a folosit o barba falsa in valoare de 10.000 de dolari pentru un rol in filmul Haywire.

In timpul filmarilor principale, Banderas a folosit propria barba crescuta cu puterea ADN-ului sau iberic. Dupa filmari, s-a barbierit, insa regizorul Steven Sodebergh l-a anuntat la putin timp dupa macelul parului facial ca va fi nevoie sa filmeze trei scene noi in care personajul sau are nevoie de barba.

Membrii echipei de efecte speciale i-au "construit" o barba artificiala noua, pentru care bugetul filmului s-a marit cu 10.000 de dolari.

"Steven m-a cunoscut in New York in timp ce ma pregateam pentru o piesa de teatru. Incercam sa cresc o barba pentru rol pe care sotia mea o ura deci oricum voiam sa ma barbieresc, dar Steven a zis ca este perfecta pentru rol. La sase luni dupa ce am terminat filmarile m-a sunat si mi-a zis ca a scris trei scene noi pentru personajul meu. 'Dar m-am barbierit, nu mai am barba', am zis eu. Asa ca mi-au facut una noua de 10.000 de dolari" a explicat actorul, citat de contactmusic.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.