Inainte de a deveni celebra, Madonna a fost tentata sa se faca calugarita si a petrecut noua luni intr-o manastire.

Aceasta dezvaluire a iesit la lumina datorita unei scrisori trimisa de vedeta, in urma cu 32 de ani, regizorului Stephen Lewicki, care organiza un casting pentru un rol in filmul "A Certain Sacrifice".

In acesta scrisoare, care acum valoreaza 300 milioane de lire serline, cantareata scria ca in copilarie se afla intr-o mare dilema: sa se faca maicuta sau star de cinema. Dupa ce a petrecut noua luni intr-o manastire, Madonna spunea ca s-a “vindecat” de primul gand si ca vrea sa-si incerce norocul in cinematografie, relateaza DailyMail.

De asemenea, din cele teri pagini scrise de vedeta reiese ca acesteia nu i-a placut niciodata scoala si ca la un moment dat ajunsese sa-si urasca colegii si profesorii.

"In timpul liceului am devenit putin schizofrenica pentru ca nu ma puteam decide ce vreau sa fiu:virgina clasei sau altcevaCu timpul am dezvoltat o aversiune fata de colegii mei, profesori si tot ce tinea de liceu in general, cu o singura exceptie – orele de actorie. In fiecare zi timp de o ora, toti megalomanii si egoistii se adunau pentru a da probe pentru diferite roluri si se certau cu privire la interpretare. In secret, am adorat fiecare moment in care toate privirile erau atintite asupra mea”, se mai arata in scrisoarea postata pe site-ul Letters of Note de catre un fan care a intrat in posesia ei.

Aceasta scrisoare l-a convins pe Lewicki sa-i ofere un rol in thrillerul erotic “A Certain Sacrifice”, insa ulterior vedeta a fost stanjenita de aparitia ei in film si chiar a incercat sa blocheze iesirea acestuia pe piata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.