Starul din serialul "Lost" a fost retinut de politie dupa ce a agresat o femeie care conducea un autobuz.

Matthew Fox, care se afla in orasul Cleveland din statul american Ohio, unde filma "I, Alex Cross", o adaptare cinematografica a romanului omonim scris de James Patterson, ar fi incercat sa urce in acel autobuz, la primele ore ale diminetii de duminica, cu alti cativa barbati, alaturi de care participase la o petrecere a burlacilor. De altfel, autobuzul era inchiriat de compania care organizase acea petrecere.

Heather Bormann, in varsta de 29 de ani, conducea acel autobuz si a declarat ca l-a "infruntat" pe Fox, atunci cand acesta incerca sa flirteze cu ceilalti pasageri.

Bormann a spus ca nu l-a recunoscut pe Matthew Fox nici ca membru al grupului de petrecareti, nici ca actor, si l-a avertizat de trei ori, cerandu-i sa se indeparteze de usa, relateaza MEDIAFAX.

"I-am spus ca a depasit limita. El nu a spus niciodata nimic. Doar se uita la mine cu gura cascata - apoi s-a aplecat si a inceput sa se balanseze spre mine", a spus reclamanta.

Heather Bormann a spus politiei ca Matthew Fox a lovit-o in piept si in stomac, inainte ca ea sa il loveasca la randul ei, pentru a se apara.

Potrivit declaratiilor ei, a fost nevoie de trei barbati care l-au tras pe actor departe de ea, iar un politist - aflat in afara programului de serviciu - l-a retinut pana la sosirea unui echipaj de politie.

Fox, in varsta de 45 de ani, a fost retinut mai intai in masina unui echipaj de politie, iar apoi a fost eliberat. Actorul, care a spus ca va merge la casa unui prieten, a luat un taxi pentru a ajunge la hotelul unde era cazat, potrivit raportului politiei americane.

Bormann, o mama care creste singura trei copii, a spus ca nu i s-a mai intamplat niciodata asa ceva si ca intentioneaza sa il dea in judecata pe actor.

"Nu-mi pasa ca este celebru. Agresiunea este impotriva legii", a spus ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.