In 2010, cele mai populare nume pentru baieti au fost Jacob, Ethan si Michael, iar in cazul fetelor Isabella, Sophia si Emma, insa se pare ca celebritatile influenteaza parintii in alegerea numelor pentru copiii lor.

O analiza a 23 de milioane de vizualizari ale paginilor unui site ce ofera nume pentru copii arata ca celebritatile au un impact puternic asupra alegerii numelor.

"Acum cinci ani cea mai mare influenta in alegerea numelui unui copil era senificatia personala a acestuia, dar acum cel mai important factor sunt celebritatile", a declarat Pam Satran, dezvoltatorul site-ului nameberry.com.

Ea spune ca numarul de cautari ale unui anumit nume este un indicator al comportamentului pe care oamenii il vor avea in momentul in care vor fi nevoiti sa aleaga un nume pentru copilul lor, scrie MEDIAFAX.

Numele Pippa a ajuns brusc in atentia tuturor dupa ce Pippa Middleton a fost domnisoara de onoare la nunta surorii sale, Kate Middleton, cu printul William al Marii Britanii.

Se pare ca si alte nume neobisnuite alese de parinti au legatura cu celebritatile care le poarta.

Elula, numele fiicei actorilor Isla Fisher si Sasha Baron Cohen nu exista in baza de date a site-ului in 2010, insa anul acesta este pe locul 38 in topul celor mai cautate nume, deoarece cuplul nu l-a dezvaluit inainte de nasterea copilului.

Alte nume cautate sunt Mila, determinat de succesul pe care actrita Mila Kunis l-a avut in ultimul an, sau Flynn, numele pe care Orlando Bloom si Miranda Kerr l-au ales pentru fiul lor.

Insa cele mai ciudate nume de celebritati au o categorie speciala pe site-ul citat: Apple, Bronx, Morrocan, Bandit, Mars, Zeppelin, Puma, Shiloh sau Seven sunt doar cateva dintre ele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.