Celebra cantareata a creat cateva colectii de haine pentru marca Fred Perry si speram ca in curand vor aparea pe piata si alte colectii semnate de aceasta.

Intr-un interviu la Harper's Bazaar, cantareata anuntase ca a creat trei noi linii pentru colectia toamna/iarna 2012, scrie DailyMail.

La inceputul acestei colaborari, in octombrie 2010, marca a descris hainele ca "piese clasice Fred Perry, cu o nuanta specifica atitudinii si stilului Amy Winehouse".

Richard Martin, directorul de marketing al marcii, a spus ca Amy era incantata sa lucreze cu ei. "Era stralucitoare, pasionata si dedicata muncii pe care o facea. Avea idei puternice, stia ce voia pentru colectie. Era peste tot", a spus Martin.

Prima colectie semnata de Amy a fot inspirata de moda anilor ’50 si s-a bucurat de un mare success. Aceasta a fost urmata de o linie de imbracaminte in stil hawaian, lansata in martie pentru colectia de primavara/vara 2011.

Avand in vedere ca de la moartea cantaretei, piesele de imbracaminte create de ea s-au epuizat si au inceput deja sa apara oferte pe eBay la preturi foarte mari, nu ne mira ca fanii i-au cerut lui Fred Perry sa lanseze ultima colectie creata de Amy Winehouse.

Sa speram ca acest lucru se va intampla cat de curand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.