Rapperul american Snoop Dogg a pus "gand rau" cuplului regal din Marea Britanica: vrea sa le compuna muzica de facut bebelusi.

Rapperul american Snoop Dogg a declarat intr-un interviu recent pentru New Musical Express, ca intentioneaza sa inregistreze "muzica de facut bebelusi" pentru printul William si sotia acestuia, ducesa Catherine.

Artistul american, aflat in Marea Britanie pentru a sustine un concert in cadrul Lovebox Festival, s-a declarat incantat ca si-a rezolvat acea problema cu viza care l-a impiedicat sa calatoreasca in Regatul Unit in ultimii ani.

"Kate si Wills, ce cuplu frumos! Trebuie sa faca repede cativa bebelusi, sa-i ofere cativa stranepoti reginei. Vor fi bebelusi foarte frumosi. Poate ca voi inregistra pentru ei niste muzica de facut bebelusi", a declarat cantaretul american pentru tabloidul The Sun.

Cantaretul a spus, totodata, ca intentioneaza sa petreaca mai mult timp in Marea Britanie in viitor si ca este foarte posibil sa isi cumpere o locuinta in aceasta tara, unde va sustine un turneu de amploare, la sfarsitul acestui an.

Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004).

Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Ego Trippin'" (2008).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.