Vedete internationale ale muzicii pop poarta pe scena creatiile designerului Alexandra Popa.

Alexandra Popa (29 de ani) a plecat in Marea Britanie impreuna cu parintii, imediat dupa revolutie. Ea traieste la Londra, iar, din 2007, a lansat propriul brand de lenjerie intima, Bordelle, scrie evz.ro.

Produsele Bordelle sunt lucrate manual, iar creatoarea are o tehnica speciala prin care transforma benzile elastice in costume de scena. Succesul ei se bazeaza pe o observatie atenta a ceea ce pune o femeie in valoare.

Intrebata ce vedete ii poaerta creatiile, Alexandra Pop a dezvaluit pentru EVZ ca atelierul sau lucreaza cu “stilisti internationali care se ocupa de look-ul unor staruri ca Lady Gaga, Britney Spears, Kylie Minogue si multi altii”.

De ce sunt cautate aceste tinute de catre majoritatea starurilor explica tot Alexandra. "Majoritatea aparitiilor vedetelor feminine internationale au pu ternice elemente sexuale - fie ca vorbim de show-uri, muzica, look, etc. O usoara controversa realizata cu gust si plasata intrun context potrivit este o modalitate foarte buna de a te remarca. Intr-o societate in care concurenta este atat de mare, trebuie sa stii sa te pozitionezi si sa iesi in fata!", concluzioneaza designerul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.