Megan Fox vrea sa demonstreze cu orice pret ca nu este rezultatul niciunei operatii estetice, asa ca ne arata ca este cat se poate de naturala...Vezi cum!
Actrita i-a calmat pe toti rautaciosii postand pe contul sau de Facebook un album intitulat: "Lucruri pe care nu le poti face cu fata ta daca ai Botox` Megan demonstreaza ca muschii fruntii nu sunt inghetati de Botox si inca mai poate sa-si miste fata si sa aiba expresii faciale.

Dupa ce ne-a aratat mai demult cat este de frumoasa si nemachiata, acum ne arata ca e frumoasa chiar daca are si riduri, ca toti muritorii de rand, care nu-si injecteaza diverse substante sau nu apeleaza la operatii estetice. Fostul star din Transformers, in varsta de 25 de ani, se incrunta, se stranmba, se uita provocator la camera, intr-un periplu de posturi, pentru a arata ca are cu ce se mandri.

Desi acum este noua imagine a casei de moda Armani
, anul trecut a fost si victima unor zvonuri care ii credeau celebritatea apusa, din moment ce a fost inlocuita cu Rosie Huntington-Whiteley in Transformers, dar si in topul celor mai dorite femei din lume.

Anul trecut aceasta declara pentru Allure: "Buzele mele sunt buzele mele, desi nu condamn neaparat chirurgia plastica". Tanara actrita, dorita de milioane de barbati mai adauga la acea vreme ca " totusi ar incuraja pe oricine vrea sa se opereze, sa consulte intai un terapeut pentru a vedea de unde vine nevoia de schimbare. De cele mai multe ori nu e vorba doar de dinti, nas sau barbie".

"Nesiguranta nu se trateaza prin operatii estetice"
, incheia Megan Fox, cu o afirmatie pe care nu am putea s-o contrazicem catusi de putin.


Noi suntem de parere ca totusi brandul al carui imagine este in prezent si-ar dori ca ea sa se mentina cat mai tanara (cu operatii estetice sau nu), ca sa reprezinte cat mai bine noua campanie de vara, lansata saptamana aceasta. Vezi clipul de mai jos ca se te convingi cu ochii tai.
Citeste si:
Sunt frumoase, dar dezordonate! 9 vedete care nu pun pret pe curatenie
Sunt frumoase, dar...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.